Supodi – tarinoita, joita et muualta kuule

Suojelupoliisin podcast Supodissa Suojelupoliisin yhteiskuntasuhteiden päällikkö Saana Nilsson ja analyysipäällikkö Pekka Hiltunen haastattelevat Supon työntekijöitä ja vastaavat kuulijoiden kysymyksiin.

Supodin kansikuva, jossa ovat haastattelijat Pekka Hiltunen ja Saana Nilsson.

Supodin jaksot julkaistaan kahden viikon välein

Supodin jaksot julkaistaan kahden viikon välein 16.11.2020 alkaen.

”Follow that car” – Intro

Millaista on työskennellä Supossa? Kuka meitä vakoilee ja miten? Miten terrori-isku tehdään ja miten se torjutaan? Valvottaako työ Antti Pelttaria öisin?

Tässä podcastissa keskustellaan tiedustelusta, Suojelupoliisin toiminnasta sekä kansallisen turvallisuuden kysymyksistä Suojelupoliisin yhteiskuntasuhteiden päällikkö Saana Nilssonin ja analyysipäällikkö Pekka Hiltusen johdolla. Jaksot julkaistaan kahden viikon välein. Tervetuloa Supodiin – tarinoita, joita et muualta kuule. 

”Miltä tuntuu olla jukkapalmu?” – Supolaiset työssään 

Millaisia ihmisiä työskentelee Suojelupoliisissa? Kuka on kiinnostunut Suojelupoliisin työntekijöistä? Entä löytyykö etsivältä trenssitakki? 

Iso osa Suojelupoliisin työstä ei näy ulospäin, ja työntekijöiltä vaaditaan erityistä varovaisuutta. Tässä jaksossa kuulet, mitä tekee ylietsivä ja miltä tuntuu, kun ei voi kertoa työtehtävistään kenellekään. Supon työntekijät Jaakko ja Päivi (nimet muutettu) sekä päällikkö Antti Pelttari kertovat työstään Supossa. Haastattelijoina Saana Nilsson ja Pekka Hiltunen. Lähetä kysymyksiä tai palautetta osoitteeseen [email protected]

Pääset kuuntelemaan Supodin jaksot yleisimmissä podcast-palveluissa, kuten Spotify, Apple Podcasts ja Google Podcasts. Kysymyksiä ja palautetta voit laittaa osoitteeseen [email protected]

Pekkaa ja Saanaa voit seurata myös Twitterissä @PekkaHiltunenFI ja @NilssonSaana.