Saavutettavuusseloste

Tässä selosteessa kerrotaan mitä puutteita sivuston saavutettavuudessa on ja miten voit antaa meille palautetta palvelun saavutettavuudesta.

Supo.fi-verkkosivusto on julkaistu uudistettuna 27.10.2020, ja sitä koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta. Lain mukaan julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia eli verkkopalvelujen täytyy olla mahdollisimman helppokäyttöisiä mahdollisimman monelle.

Olemme arvioineet verkkosivuston saavutettavuutta itse. Verkkosivusto ei vielä kaikilta osin täytä saavutettavuusvaatimuksia:

  • Sivustolla on joitakin pdf-tiedostoja, jotka eivät ole saavutettavia.

Jos tarvitsemasi aineisto ei ole saavutettava, ota meihin yhteyttä sähköpostitse [email protected]. Toimitamme tarvitsemasi aineiston saavutettavassa muodossa.

Voit antaa sivuston saavutettavuusongelmista palautetta verkkolomakkeella. Vastaamme palautteeseen 14 päivän sisällä. Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston verkkosivuilla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Tämä saavutettavuusseloste on laadittu 27.10.2020.